Αγωνιστικό Τμήμα

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί περί ομαδικότητας και ομάδας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι είναι να περάσουμε όμορφα, να μάθουμε καινούρια πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον, να έχουμε εμπειρίες να θυμόμαστε και να γνωρίσουμε νέα άτομα. Στο εργαστήριο μοιραζόμαστε όλοι κάτι κοινό, την αγάπη μας για τη Ρομποτική. Σεβόμαστε τις ιδέες των φίλων μας και όλοι μαζί καταλήγουμε στην επίλυση του προβλήματος. Ο ένας είναι για όλους και όλοι για τον ένα, όλοι μας έχουμε την ανάγκη να μας υποστηρίζουν και να μας βοηθούν και εμείς ανταποκρινόμαστε το ίδιο σε αντίστοιχο κάλεσμα. Αξιοποιούμε τα δυνατά χαρακτηριστικά του κάθε μέλους και φτάνουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Ένα σημαντικό παράδειγμα για την ομαδικότητα και τη σημασία της αποτελούν οι χήνες όταν μεταναστεύουν. Όσοι έχουν ενδιαφέρον μπορούν να αναζητήσουν στο YouTube βίντεο με τίτλο “why do geese fly in a V formation”.
Στην Karditsa Robotics  υποστηρίζουμε και είμαστε ενθουσιώδεις με την συμμετοχή μαθητών σε μαθητικούς διαγωνισμούς. Μαθητές που έχουμε εκπαιδεύσει έχουν συμμετέχει σε Περιφερειακούς, Εθνικούς αλλά και Παγκόσμιους μαθητικούς διαγωνισμούς. 
Ως προπονητές είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά που μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες που βιώνουμε κατάφεραν να μην χάσουν το θάρρος τους και έχουν τη δύναμη και παλέυουν για όσα αγαπάνε! Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί μέσα από εσάς γινόμαστε καλύτεροι και μεις!!!